Draadloze Badkamer TV 17" Splashvision Taka ATM17W


« Draadloze TV

Draadloze Badkamer TV 17 Splashvision Taka ATM17W  Draadloze TV
Draadloze Badkamer TV 17 Splashvision Taka ATM17W  Draadloze TV 2
Draadloze Badkamer TV 17 Splashvision Taka ATM17W  Draadloze TV 3


Actie! Bekijk de aanbiedingen

Bij uw bestelling van een TV krijgt u t/m 30 november 2018 een Google Chromecast2 cadeau!


Klik hier voor Full HD Digitale Badkamer TV's met SAT-Tuner S2 en DVB-C en CI-poort!


Productbeschrijving

Als u zonder veel voorbereidingen televisie in uw badkamer wilt kunnen kijken, kiest u dan voor deze draadloze televisie. Natuurlijk is deze TV ook ideaal bij uw spa of elders in uw tuin. Deze 17” waterdichte televisie heeft enkel stroom nodig om te werken, de decoder of bijvoorbeeld dvd-speler kunnen op een andere droge plek worden gestald. U sluit de decoder, satelliet ontvanger of dvd-speler namelijk aan op de draadloze zender die bij deze TV hoort. Het beeld en geluid worden door de zender draadloos naar de TV in uw badkamer of tuin gestuurd. U kunt eventueel nog rechtstreeks een CAI kabel op de TV aansluiten.

Draadloos TV kijken

U kunt dus overal in en om uw woning binnen 30-60 meter van de zender TV kijken. Dankzij het ingebouwde infrarood repeat systeem kunt u zelfs de op de zender aangesloten apparatuur bedienen. Mikt u namelijk met bijvoorbeeld de afstandbediening van uw dvd-speler op de TV, dan zendt deze het infrarood signaal door naar de draadloze zender, die vervolgens het signaal weer doorgeeft aan uw dvd-speler. U kunt zo dus altijd de aangesloten apparatuur bedienen!

TV bij uw spa

Ook voor bij uw spa is deze tv natuurlijk ideaal. Daarom bieden wij ook een speciale beugel aan waarmee de televisie eenvoudig aan uw spa gemonteerd kan worden. Deze 17”draadloze televisie wordt standaard geleverd inclusief een vaste VESA muur-beugel en waterdichte afstandbediening.

Klik hier voor foto's van onze TV's bij tevreden klanten.

Tip een vriend!

€ 1.450,— Nieuwe lage prijs inclusief BTW & Verzendkosten

Bestel dit product

Voorraadstatus

Uit voorraad leverbaar