Opbouw TV

Winkelwagen Bestelformulier

Als u zonder al te veel voorbereidingen televisie wilt kunnen kijken in uw badkamer, kiest u dan voor onze opbouw televisies.
Alle opbouw televisies worden geleverd met een VESA-muurbeugel. Als u een televisie aan uw spa wilt monteren hebben wij hiervoor ook een speciale beugel.

Al onze opbouw televisies zijn uit voorraad leverbaar, tenzij er een andere levertijd staat aangegeven op de productpagina. Indien u op werkdagen vr 17.00 uur bestelt, dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Mocht er een levertijd zijn op een televisie, maar heeft u meer haast, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
Klikt u hieronder op de afbeelding of productnaam voor meer informatie over de verschillende modellen.Beschrijving Opbouw TV

De SplashVision/Taka modellen hebben de beste waterdichte prestaties, de BigSplash modellen hebben de meeste mogelijkheden. De WaterSound televisies zijn onze budget-tv's.

De BigSplash waterdichte opbouw tv's hebben standaard hun aansluitingen, bijvoorbeeld HDMI, op de televisie zelf. Wilt u toch liever de aansluitingen aan langere kabel einden? Dat kan, maakt u dit kenbaar bij het plaatsen van uw bestelling.