Garantie en Support
Service Center BadkamerTV.eu

Support van BadkamerTV.eu

Heeft u een vraag over uw product of wilt u advies over het gebruik of de installatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Contact opnemen kan via het contactformulier, maar u kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op 010 265 79 49.
Als een medewerker online is, kunt u ook direct gebruik maken van de chat-functie. Klikt u daar voor op de button.


Garantie van BadkamerTV.eu

Voor service en garantie kunt u direct bij BadkamerTV.eu terecht, ook als u het product bij één van de SplashVision dealers heeft gekocht. U heeft twee jaar volledige garantie op uw waterdichte televisie, en 1 jaar garantie op de SpeakerBal. De garantie wordt enkel beperkt als het product niet juist gebruikt is, oftewel als de aanwijzingen in de handleiding niet zijn opgevolgd of als blijkt dat het product bijvoorbeeld beschadigd is door dat is gevallen of ergens hard tegen aan is gestoten.

Indien u een probleem ervaart met uw aankoop van BadkamerTV.eu product verzoeken wij u eerst telefonisch contact met ons op te nemen op 010 265 79 49. Soms is het probleem namelijk eenvoudig op afstand op te lossen, het gaat dan bijvoorbeeld om het wijzigen van een instelling. Indien het probleem niet op afstand op te lossen is, dan zullen wij u verzoeken het product of een onderdeel ervan naar ons toe te zenden, zodat wij het probleem kunnen analyseren en oplossen. Het is eventueel ook mogelijk dat een medewerker van BadkamerTV.eu u op afspraak thuis bezoekt om het probleem op te lossen.

Het is ons streven om er voor te zorgen dat u het niet langer dan één week zonder beeld of geluid hoeft te stellen. Mocht de reparatie van uw product langer dan één week duren, dan zenden wij u een vervangend of leen-product toe.

De kosten voor het verzenden van uw product naar BadkamerTV.eu komen voor rekening van de koper, de kosten van het retour zenden naar de koper zijn voor BadkamerTV.eu. Het toezenden van een waterdichte televisie of SpeakerBal kan verzorgd worden door PostNL en kost meestal € 6,75 (één pakket zegel).

U kunt uw product zenden naar:
SplashVision B.V.
T.a.v.: BadkamerTV.eu Support
Bergse Dorpsstraat 6
3054 GA Rotterdam