In 't Nieuws

Op deze pagina vindt u berichten uit de media over de producten van BadkamerTV.eu.
LINDA. MSN AV Domotica  FEM Business VT Wonen AV Magazine Chip Badkamer.nl Beatjunkiez DAG DIGM GADGET Planeet-biz Hear HearSee Het Net InstallatieNet Invite LCD Plasma TV Nouveau Glans Gadget Garden Quality Hifi Techreview De Telegraaf Trouw Bright BNR Nieuwsradio Nu.nl HIFI.nl Tweakers


Bright

Bright.nl

Je favoriete series zie je het liefst overal. De draagbare en draadloze SplashVision TV zet je zo in de keuken of naast je bed. Of je neemt 'm net als David mee in bad.

Wannahaves

De Speakerbal is een bolvormige, waterdichte luidspreker die het mogelijk maakt veilig en makkelijk muziek te luisteren in je badkamer of zwembad.

VT Wonen

VTWonen

Waterdichte, draadloze Speakerbal met aansluitingvoor iPod, mp3 of stereo.

Wannahaves

Wat als je tegelijkertijd TV kunt kijken en genieten van een biertje in je jacuzzi? Nou dat kan tegenwoordig heel gemakkelijk met de waterproof portable TV van Splashvision.

Summertime

Floating music

Een lekker muziekje in bad, je tuin of het zwembad kan met de draadloze speakerbal. Je kunt hem op de badrand zetten of gewoon laten drijven. Je sluit je Ipod, mp3 speler of stereoset via de 3,5 mm koptelefoon- of tulp-aansluiting aan op de draadloze zender die standaard bij de SpeakerBal wordt meegeleverd. Vervolgens komt de muziek uit de SpeakerBal op de plek waar jij hem hebben wilt. Prijs €145,-

DIGM

DIGM

SpeakerBal

een waterdicht systeem met een mooi vol geluid en ingebouwde blauwe LED's. aan te sluiten op uw Ipod, mp3 speler of stereoset. Leuk voor op de badrand of gewoon in het (zwem)bad.

Kampeerauto

Mp3-muziek op camperpleksterkte

Cd's beginnen nu echt uit de tijd te raken en over cassettebandjes heeft al helemaal niemand het meer. Een nieuwe uitvinding doet daar nog een schepje bovenop en stuurt de ghettoblaster voorgoed naar het museum: de waterdichte SpeakerBal van Splashvision. Het is een - de naam zegt het al - bolvormige luidspreker, die het geluid kan weergeven van bijvoorbeeld een Mp-3speler op huiskamersterkte, of desgewenst: camperpleksterkte. En het aardige is: het ding is draadloos, werkt tot op een afstand van vijftig meter van het basisstation en kan zelfs mee het zwembad in, want hij is volledig waterdicht. Aldus de leverancier, die ook stelt dat de SpeakerBal een mooi vol geluid heeft en dat de blauwe leds een leuk lichteffect in het water geven. De zender, die met een snoertje aan de stereoset of mp3-speler moet worden verbonden, heeft wel een droge plek nodig. De SpeakerBal kost € 145 inclusief btw en verzendkosten en is te bestellen via www.splashvision.nl, of verkrijgbaar via de dealers van Splashvision.
Kampeerauto 36 nr. 6/2009

 FEM Business

FEM

Taka SplashVision

Dit is een heerlijk tv'tje voor in de slaapkamer, badkamer of boot. Pardon? Ja, deze SplashVision is waterdicht. Hij betrekt zijn uitstekende beeld draadloos van bronnen als dvd of tv-tuner. Ook heel slim: hij kopieer het signaal van de afstandsbediening zodat je met de vertrouwde zapper aan de slag kunt. Het werkt zonder omhaal, maar de Splash heeft wel een hekel aan nieuwbouwwoningen. Wij haalden de badkamer nét niet. Hebben we maar in de keuken staan spetteren. Het Nederlandse SplashVision heeft ook een versie voor aan de badkamermuur.

Nu.nl

Nu.nl/plugged

Waterbestendige SpeakerBal drijft naar Nederland

Het is een jaar geleden dat we melding deden van de introductie van de Aqua Sounders van Grace Digital. Na 375 dagen komt deze waterbestendige en draadloze speaker eindelijk ook naar Nederland drijven.

De bolvormige, drijvende luidspreker wordt in Nederland uitgebracht door SplashVision. De importeur heeft het draadloze apparaat daarvoor omgedoopt tot SpeakerBal. De SpeakerBal heeft gelukkig zijn handige kenmerken niet verloren: nog steeds is het mogelijk om de bal op het water van een bad of zwembad te laten drijven en er muziek mee af te spelen die van een Ipod, mp-3 speler of andere audiobron afkomt.

Daarvoor is een draadloze zender meegeleverd, waarop elke geluidsbron met een 3,5mm-uitgang is aan te sluiten. Het draadloze bereik bedraagt nog steeds zo'n 50 meter. Ook kan de speaker nog steeds een meter onder water worden gehouden, zonder dat er water naar binnen stroomt.

Wat wel veranderd is, is de verkrijgbaarheid: de SpeakerBal is nu gewoon via de Nederlandse website van SplashVision te koop. Het apparaat is leverbaar vanaf 24 april en zal dan 145 euro gaan kosten. Volgens SplashVision wordt de SpeakerBal op de dag na bestelling bezorgd. Wie voor de 24e bestelt, krijgt bijna 15 euro korting van de importeur.

Badkamer.nl

Badkamer.nl

Waterdichte Draadloze SpeakerBal

SplashVision introduceert dit voorjaar haar eerste waterdichte speaker systeem: de Waterdichte Draadloze SpeakerBal. De SpeakerBal maakt het mogelijk eenvoudig en veilig te genieten van muziek in de badkamer, of buiten bij het zwembad of de hottub.

De SpeakerBal geeft een mooi vol geluid, de ingebouwde blauwe LED's geven verder een leuk lichteffect in het water U kunt de IPX7 speaker op de badrand zetten, of u laat het gewoon drijven in uw (zwem)bad.

Het draadloze systeem werkt als volgt: U sluit uw Ipod, mp-3 speler of stereo-set via de koptelefoon-aansluiting aan op de draadloze zender die standaard bij de SpeakerBal wordt meegeleverd. U zet de zender op een droge plek neer en de muziek komt direct uit de SpeakerBal in uw badkamer of tuin: Plug&Play! Het bereik van de zender is ongeveer 50 meter

Vanaf begin april is de SpeakerBal uit voorraad leverbaar.

HearSee

Hear+See

SplashVision IPX7 SpeakerBal voor in het water

De IPX7 SpeakerBal van SplashVision neem je mee in bad, naar het zwembad of de hottub. De ronde luidsprekerbal is waterdicht en draadloos. Bovendien geven de ingebouwde led's een leuk lichteffect in het water.

De SpeakerBal kan niet alleen aan de rand van het (zwem)bad worden gebruikt, hij kan ook in het water. Eenmaal in het water blijft de luidspreker drijven.

De IPX7 werkt draadloos en kan muziek weergeven van je eigen mediaspeler of stereoset. Deze sluit je namelijk aan via de 3,5 mm koptelefoon- of tulp-aansluiting op de draadloze zender die bij de SpeakerBal wordt geleverd. De zender zet je op een droge plek en de muziek wordt draadloos doorgestuurd naar de luidspreker. Het bereik van de zender is ongeveer vijftig meter. Deze zender werkt eventueel op batterijen zodat je de IPX7 ook mee kunt nemen naar het strand of zwembad.

De IPX7 SpeakerBal van SplashVision kost €145,- en is verkrijgbaar via de website van de fabrikant en via de dealers van SplashVision. Naast deze waterdichte luidspreker verkoopt SplashVision ook waterdichte televisies.

HIFI.nl

HiFi.nl

Het apparaatje maakt het mogelijk om eenvoudig en veilig te genieten van muziek in de badkamer, of buiten bij het zwembad of de hottub.

SpeakerBal drijft in (zwem)bad

SplashVision, leverancier van waterdichte televisies, komt met de draadloze en waterdichte IPX7 SpeakerBal. Het apparaatje maakt het mogelijk om eenvoudig en veilig te genieten van muziek in de badkamer, of buiten bij het zwembad of de hottub. De IPX7 speaker kan worden neergezet op de badrand, maar blijft ook drijven in water.

De SpeakerBal ontvangt zijn signaal van een (bijgeleverde) draadloze zender met 3,5mm koptelefoon- en tulp-aansluiting waarop bijvoorbeeld een mp3 speler kan worden aangesloten. Deze staat op een droge plek. De zender verzendt het signaal naar de SpeakerBal die maximaal 50 meter verderop, bij (of in) het water ligt. De zender werkt op netstroom of batterijen.

De SpeakerBal kost 145 euro en is verkrijgbaar via de website van leverancier SplashVision en via de dealers van SplashVision.

GADGET

Gadget.nl

De drijvende luidspreker wordt in Nederland uitgebracht door SplashVision. Waterbestendige SpeakerBal doet zijn ding draadloos

Het is een jaar geleden dat in de VS de Aqua Sounders, een draadloze en waterbestendige speaker, werd geïntroduceerd. Na 375 dagen komt deze bolvormige speaker eindelijk ook naar Nederland drijven.

De drijvende luidspreker wordt in Nederland uitgebracht door SplashVision. De importeur heeft het draadloze apparaat daarvoor omgedoopt tot SpeakerBal. De SpeakerBal heeft gelukkig zijn handige kenmerken niet verloren: nog steeds is het mogelijk om de bal op het water van een bad of zwembad te laten drijven en er muziek mee af te spelen die van een Ipod, mp3-speler of andere audiobron afkomt.

Onder water

Daarvoor is een draadloze zender meegeleverd, waarop elke geluidsbron met een 3,5mm-uitgang is aan te sluiten. Het draadloze bereik bedraagt zo'n 50 meter. Ook kan de speaker een meter onder water worden gehouden, zonder dat er water naar binnen stroomt.

De SpeakerBal is vooralsnog enkel te koop via de Nederlandse website van SpalshVision. Het apparaat is leverbaar vanaf 24 april en zal dan 145 euro gaan kosten - tot die tijd is de speaker met 15 euro korting vooruit te bestellen.

Chip

Chip

Waterdichte televisie
In bad naar Flipper kijken

Zijn de Snorkels, Flipper of juist Jacques Cousteau en zijn team je helden en kijk je daar het liefst naar in je badkamer, onder de douche, buiten in de tuin, in het zwembad of whirlpool of zelfs in de sauna? Dankzij de compleet waterdichte draadloze SpalshVision televisies heb je nu die vrijheid. Deze tv's zijn draadloos en je kunt kiezen uit een inbouwtelevisie voor in de muur of een draadloos wandmodel. De draadloze modellen worden geleverd met een zender die je aansluit op een tv-decoder, dvd-speler, computer of een schotelantenne. Je kunt dan binnen zestig meter van de bron tv kijken. Met de meegeleverde astandbediening zap je en bedien je de dvd-speler. Op de draadloze tv kun je drie uur televisiekijken voordat de accu weer aan het infuus moet. Vanaf 1190 euro heb je een tv voor in de badkamer of zelfs in de kuip.

Invite

Invite

Met Nova in bad!

Heerlijk ontspannen na een dag hard werken: lekker voor de televisie hangen of onderuit in een warm bad. Het kan nu allebei tegelijk. Waterdichte televisies zijn niet langer een illusie. Draagbaar, in te bouwen of aan de muur. Ook ideaal op de camping, in de keuken, in de tuin of op de boot. Het systeem kan draadloos ook uw set-top box, DVD speler of een andere beeldbron aansturen. Dus op een zwoele zomeravond onder de patio 'as the world turns' kijken terwijl manlief liever Nova wil zien? Het mag, het kan.

De Telegraaf

De Telegraaf

Waterdichte tv

Ben je verslaafd aan televisie en wil je zelfs in de badkamer, onder de douche, buiten in de tuin, bij de caravan, bij het zwembad of whirlpool en zelfs in de sauna tv kunne kijken? Dan is SplashVision de oplossing. Waterdichte televisies voor aan de wand, inbouw of draagbaar draadloos. Zo hoef je je favoriete soap nooit te missen. Vanaf €1190.

LINDA.

Linda

Altijd kijken

Goedemorgen Nederland terwijl je in bad ligt, Boulevard tijdens het koken.

Nouveau

Nouveau

Tv-tijd

Ontspannen achter de buis gaf nog nooit zo'n luxe gevoel.. Met deze waterdichte televisie is het favoriete tv-programma tot in het bad te bekijken. (SplashVision, vanaf €1.190,-)

Trouw

Trouw

Waterproof tv

Beelbuisjunks konden tot dusver hun verslavingen niet uitleven in de 'natte cel'. Wegens gevaar voor kortsluiting. Die beperking is sinds kort van de baan dankzij de langverwachte komst van de waterdichte televisie, die zelfs onder de douche geen krimp schijnt te geven. Het is dan wel aan te bevelen de draadloze draagbare variant te nemen (1300 euro), daar stopcontacten in de badkamer doorgaans schaars zijn. Volgens de firma SplashVision kunnen we met de draadloze beeldbuis, voorzien van ingebouwde batterij, liefst drie uur draadloos tv-beelden tot ons nemen. En is de installatie een makkie: 'één druk op de knop'.

Glans

Glans

Lekker tv kijken in bad (of jacuzzi)

Deze SplashVision waterdichte televisies zijn ideaal om in de badkamer of tuin tv te kijken. Ze kunnen tegen water, gespetter of regen volgens IPX6 norm. Ook verkrijgbaar als inbouwmodel en in draadloze uitvoering die tot 3 uur zonder stopcontact speelt. Prijzen van 1.190 tot 1.760 euro www.splashvision.nl

BNR Nieuwsradio

BNR nieuwsradio

DAG

Dag

Dag: zappen in bad Je favoriete series zie je het liefst overal. De draagbare en draadloze SplashVision TV zet je makkelijk even in de keuken of naast je bed neer. Of je neemt 'm net als David mee in bad.

Nu.nl

Nu.nl

Lcd-tv's zonder watervrees

We willen tegenwoordig overal televisie kunnen kijken, maar sommige ruimtes zijn daar nu eenmaal niet zo geschikt voor. Denk bijvoorbeeld aan de vochtige badkamer en de regenachtige tuin. Maar een Chinese fabrikant schiet te hulp met een serie waterdichte televisies.

Het Chinese Taka had in haar thuisland al de nodige spatdichte tv's aan de man gebracht, maar nu kunnen ook Nederlanders van deze producten profiteren. De Nederlandse distributeur, Splashvision, biedt op haar website vijf verschillende modellen aan: de ATI-17, ATM-17, ATM-17W, ATD-12W en ATD-12WS.

De eerste drie hebben een scherm van 17 inch en een resolutie van 1440 bij 900 pixels, terwijl de laatste twee het moeten doen met een 10,2 inch scherm en een resolutie van 800 bij 480 pixels. De modellen met een W in de naam kunnen overweg met draadloze signalen, terwijl de beide ATD-modellen bovendien 'draagbaar' zijn: ze hebben een gewicht van 2,6 kilo. De beide bedrade versies kosten rond de 1200 euro, terwijl voor de draadloze modellen zo'n 1300 (12 inch) of 1760 euro (17 inch) moet worden betaald.

Hear

Hear

Tv voor in bad

De waterdichte televisies van het Chinese merk Taka zijn vanaf nu ook beschikbaar in Nederland. Splashvision is importeur en distributeur van het merk en heeft de televisies naar ons land gehaald. De Taka televisies zijn te gebruiken in natte ruimtes zoals in de badkamer, in het zwembad of in de sauna. Verder zijn de televisies ook geschikt om bijvoorbeeld buiten in de tuin te gebruiken. De LCD -schermen in de Chinese televisies komen van L.G.Philips.

Bij deze televisies kan als extra optie voor een draadloos systeem worden gekozen. Dan kan in en om het huis binnen een straal van zestig meter een filmpje te kijken vanaf je DVD-speler of je kan je digitale zenders er op ontvangen via je decoder. De televisie en aangesloten apparaten via de draadloze verbinding zijn te bedienen met een vochtbestendige afstandbediening. De LCD-schermen werken op een spanning van 12Volt. Daarmee kan je het scherm zelfs in het badwater laten vallen.

SplashVision heetft diverse modellen beschikbaar en diverse oplossingen. Zo zijn er televisies die kunnen worden ingebouwd, maar er zijn ook portable modellen. De prijzen variëren vanwege de verschillende opties. De goedkoopste waterdichte televisie is 1190 euro.

Gadget Garden

Gadget Garden

SplashVision introduceert waterdichte televisies in Nederland. Vanaf nu kun je overal je favoriete TV-programma zien: in de badkamer, onder de douche, buiten in de tuin, bij de caravan, bij het zwembad of whirlpool en zelfs in de sauna.

MSN

MSN

Je favoriete series zie je het liefst overal. De draagbare en draadloze SplashVision TV zet je zo in de keuken of naast je bed. Of je neemt 'm net als David mee in bad.

AV Magazine

AV Magazine

Overal TV kijken, zelfs in bad!

Waterdichte televisies, zelfs ook draadloos en draagbaar, voor badkamer, keuken, tuin of boot!

SplashVision introduceert waterdichte televisies in Nederland. Vanaf nu kun je overal je favoriete TV-programma zien: in de badkamer, onder de douche, buiten in de tuin, bij de caravan, bij het zwembad of whirlpool en zelfs in de sauna. De waterdichte TV's zijn niet alleen superpraktisch, maar ook nog eens prachtig van design.

SplashVision biedt de waterdichte TV's in diverse uitvoeringen: " TV voor aan de wand, zelfs draadloos
" Inbouw TV voor in de muur
" Draagbare draadloze TV

TV voor aan de wand, zelfs draadloos

Deze TV bevestig je eenvoudig aan de wand met behulp van een slimme beugel. Naast de standaard versie heeft SplashVision ook een draadloze variant. Je hebt met deze draadloze TV niet alleen TV in de badkamer, maar je verplaatst hem ook heel gemakkelijk voor tijdelijk televisiekijken naar je slaapkamer, balkon of tuin. Slechts een wandcontactdoos is voldoende.

Inbouw TV voor in de muur

Wil je een design televisie in je badkamer- of keukenwand wegwerken? Ook daar heeft SplashVision de oplossing voor. Slechts een strakke glasplaat in de muur blijft zichtbaar. De speciale inbouwkast maakt inbouwen ook nog eens zeer eenvoudig. De inbouwspeakers, uiteraard ook waterdicht, voor in muur of plafond worden standaard meegeleverd. Zo integreer je de TV en de boxen prachtig in het interieur van je keuken, badkamer en zelfs in de sauna.

Draagbare draadloze TV

Televisie kijken waar je maar wilt? Je pakt je televisie op en draagt hem naar de plek waar je op dat moment televisie wilt kijken. Met de draadloze TV kun je binnen 60 meter van de zender overal in en om het huis genieten van je favoriete programma's. De draagbare TV is volledig draadloos en heeft een ingebouwde li-ion batterij, waardoor je maar liefst drie uur lang draadloos TV kunt kijken. Het installeren doe je praktisch met slechts één druk op de knop. De test onlangs gedaan door Bright.tv wees uit: "De ultieme verademing: Plug & Play".

Hoe werkt 't?

De draadloze TV sluit je eenvoudig aan op de zender die standaard met het toestel wordt meegeleverd. Deze zender is te koppelen aan bestaande externe beeldbronnen: denk aan een dvd-speler, computer, set-top box van de digitale TV aanbieder (Digitenne, UPC Digital, etc.) of een schotelontvanger. De zender stuurt het signaal draadloos naar de TV tot een afstand van maar liefst 60 meter. De draadloze TV voor aan de muur kent daarbij ook nog een geïntegreerde TV-tuner. Directe aansluiting van de TV-tuner aan de coax-kabel zorgt voor een stabiele verbinding en hoeft slechts eenmaal te worden ingesteld. Zo draag je hem elke keer opnieuw naar de plek die je maar wilt. Zonder het ooit opnieuw in te hoeven stellen.

Waar te koop?

Een waterdichte TV is verkrijgbaar vanaf € 1.190,- (incl. btw). De tv's kunnen via internet worden besteld en worden binnen één dag geleverd. Ook zijn de tv's in de showroom in Rotterdam te bekijken. Daarnaast breidt SplashVision haar dealernetwerk uit. Op de website vindt u meer technische specificaties en de prijzen: www.splashvision.nl.

KPN

Overal tv kijken, zelfs in bad!

Waterdichte televisies, zelfs draadloos en draagbaar, voor badkamer, keuken, tuin of boot.

Vanaf nu kun je overal je favoriete tv-programma zien: in de badkamer, onder de douche, buiten in de tuin, bij de caravan, bij het zwembad of whirlpool en zelfs in de sauna. SplashVision introduceert namelijk waterdichte televisies in Nederland. Ze zijn praktisch en prima vormgegeven.

Aan of in de muur

SplashVision biedt de waterdichte tv's in diverse uitvoeringen, bijvoorbeeld voor aan de wand, om in te bouwen in een muur en daarnaast draadloos en draagbaar voor gebruik op andere locaties. De standaard televisie bevestig je eenvoudig aan de wand met behulp van een slimme beugel. Daarnaast heeft het bedrijf ook een draadloze variant. Je hebt met deze draadloze tv niet alleen tv in de badkamer, maar je verplaatst hem ook heel gemakkelijk voor tijdelijk televisiekijken naar je slaapkamer, balkon of tuin. Een stopcontact heb je uiteraard nog wel nodig.

Draadloos en draagbaar

Met de draadloze tv kun je binnen 60 meter van de zender overal in en om het huis genieten van je favoriete programma's. Het apparaat is volledig draadloos en heeft een ingebouwde li-ion batterij, waardoor je tot drie uur lang draadloos tv kunt kijken.

De draadloze tv sluit je eenvoudig aan op de zender die standaard met het toestel wordt meegeleverd. Deze zender is te koppelen aan bestaande externe beeldbronnen: denk aan een dvd-speler, computer, set-top box van de digitale tv aanbieder of een schotelontvanger. De zender stuurt het signaal draadloos naar de tv tot een afstand van maar liefst 60 meter.

Een waterdichte tv is verkrijgbaar vanaf 1190 euro. Ze kunnen via internet worden besteld. Ook zijn de tv's in de showroom in Rotterdam te bekijken.

AV Domotica

AV Domotica

Rotterdam, 23 juli 2008 - SplashVision introduceert waterdichte televisies in Nederland. Vanaf nu kun je overal je favoriete TV-programma zien: in de badkamer, onder de douche, buiten in de tuin, bij de caravan, bij het zwembad of whirlpool en zelfs in de sauna. De waterdichte TV's zijn niet alleen superpraktisch, maar ook nog eens prachtig van design.

SplashVision biedt de waterdichte TV's in diverse uitvoeringen: TV voor aan de wand, zelfs draadloos
Inbouw TV voor in de muur
Draagbare draadloze TV

TV voor aan de wand, zelfs draadloos

Deze TV bevestig je eenvoudig aan de wand met behulp van een slimme beugel. Naast de standaard versie heeft SplashVision ook een draadloze variant. Je hebt met deze draadloze TV niet alleen TV in de badkamer, maar je verplaatst hem ook heel gemakkelijk voor tijdelijk televisiekijken naar je slaapkamer, balkon of tuin. Slechts een wandcontactdoos is voldoende.

Inbouw TV voor in de muur

Wil je een design televisie in je badkamer- of keukenwand wegwerken? Ook daar heeft SplashVision de oplossing voor. Slechts een strakke glasplaat in de muur blijft zichtbaar. De speciale inbouwkast maakt inbouwen ook nog eens zeer eenvoudig. De inbouwspeakers, uiteraard ook waterdicht, voor in muur of plafond worden standaard meegeleverd. Zo integreer je de TV en de boxen prachtig in het interieur van je keuken, badkamer en zelfs in de sauna.

Draagbare draadloze TV

Televisie kijken waar je maar wilt? Je pakt je televisie op en draagt hem naar de plek waar je op dat moment televisie wilt kijken. Met de draadloze TV kun je binnen 60 meter van de zender overal in en om het huis genieten van je favoriete programma's. De draagbare TV is volledig draadloos en heeft een ingebouwde li-ion batterij, waardoor je maar liefst drie uur lang draadloos TV kunt kijken. Het installeren doe je praktisch met slechts één druk op de knop. De test onlangs gedaan door Bright.tv wees uit: "De ultieme verademing: Plug & Play".

Hoe werkt 't?

De draadloze TV sluit je eenvoudig aan op de zender die standaard met het toestel wordt meegeleverd. Deze zender is te koppelen aan bestaande externe beeldbronnen: denk aan een dvd-speler, computer, set-top box van de digitale TV aanbieder (Digitenne, UPC Digital, etc.) of een schotelontvanger. De zender stuurt het signaal draadloos naar de TV tot een afstand van maar liefst 60 meter.

De draadloze TV voor aan de muur kent daarbij ook nog een geïntegreerde TV-tuner. Directe aansluiting van de TV-tuner aan de coax-kabel zorgt voor een stabiele verbinding en hoeft slechts eenmaal te worden ingesteld. Zo draag je hem elke keer opnieuw naar de plek die je maar wilt. Zonder het ooit opnieuw in te hoeven stellen.

Waar te koop?

Een waterdichte TV is verkrijgbaar vanaf € 1.190,- (incl. btw). De tv's kunnen via internet worden besteld en worden binnen één dag geleverd. Ook zijn de tv's in de showroom in Rotterdam te bekijken. Daarnaast breidt SplashVision haar dealernetwerk uit. Op de website vindt u meer technische specificaties en de prijzen: www.splashvision.nl.

Over SplashVision

SplashVision is specialist in waterdichte televisies en staat voor kwaliteit en een scherpe prijs. SplashVision is een onderdeel van Alcatho B.V., een jong handelsbedrijf in Rotterdam. Alcatho is o.a. bekend van de A-bike. Voor meer informatie over Alcatho verwijzen wij u graag naar www.alcatho.nl.

Techreview

Techreview.nl

SplashVision brengt de waterdichte televisies in Nederland op de markt. Waterdichte TV's zijn een goede oplossing als u in de badkamer of andere vochtige ruimtes uw programma's wilt zien. Deze tv's zijn ook perfect buiten te gebruiken.

Er is keuze uit een draagbaar, draadloos model, een inbouwtelevisie in de muur of een wandmodel, die eventueel ook draadloos kan zijn. Het wandmodel is op te hangen aan de meegeleverde wandbeugel. De draagbare TV is compleet draadloos en heeft een ingebouwde li-ion batterij, waarmee het apparaat 3 uur meegaat.

De draagbare modellen worden geleverd met een zender. Deze sluit u eenvoudig aan op een beeldbron als een TV decoder, dvd-speler of een schotelantenne. Hierna kunt u overal binnen een straal van 60 meter van de zender TV kijken. Ook kunt u via de zender de afstandsbediening gebruiken, waardoor zappen en de Dvd-speler bedienen geen probleem is. Een waterdichte TV is verkrijgbaar vanaf €1.190.

Badkamer.nl

Lcd-tv's zonder watervrees

We willen tegenwoordig overal televisie kunnen kijken, maar sommige ruimtes zijn daar nu eenmaal niet zo geschikt voor. Denk bijvoorbeeld aan de vochtige badkamer en de regenachtige tuin. Maar een Chinese fabrikant schiet te hulp met een serie waterdichte televisies.

Het Chinese Taka had in haar thuisland al de nodige spatdichte tv's aan de man gebracht, maar nu kunnen ook Nederlanders van deze producten profiteren. De Nederlandse distributeur, Splashvision, biedt op haar website vijf verschillende modellen aan: de ATI-17, ATM-17, ATM-17W, ATD-12W en ATD-12WS.

De eerste drie hebben een scherm van 17 inch en een resolutie van 1440 bij 900 pixels, terwijl de laatste twee het moeten doen met een 10,2 inch scherm en een resolutie van 800 bij 480 pixels. De modellen met een W in de naam kunnen overweg met draadloze signalen, terwijl de beide ATD-modellen bovendien 'draagbaar' zijn: ze hebben een gewicht van 2,6 kilo. De beide bedrade versies kosten rond de 1200 euro, terwijl voor de draadloze modellen zo'n 1300 (12 inch) of 1760 euro (17 inch) moet worden betaald.

LCD Plasma TV

LCD Plasma TV

Waterdichte LCD TV

De Taka Waterdichte LCD TV is op de Nederlandse markt verschenen. Deze TV kan bijvoorbeeld in de badkamer worden geplaatst, en sommige modellen kunnen zelfs draadloos functioneren.

Splashvision distribueerd deze LCD TV's in Nederland, en zijn voorzien van LCD-schermen van LG/Philips. Volgens de distributeur voldoen de tv's aan de ipx6-norm, een standaard die normen voor waterdichte elektronische apparatuur beschrijft. Om ongelukken in een vochtige omgeving te helpen voorkomen, werken de schermen op een spanning van 12V.

De Taka ATI-17 moet worden ingebouwd en biedt de kijker een resolutie van 1440×900 pixels, een contrastratio van 400:1 en een helderheid van 250cd/m2. Dit toestel moet 1236,41 euro kosten en voor dat bedrag worden bijpassende waterdichte speakers meegeleverd. De ATM-17 en ATM-17W, die beide dezelfde display hebben als de ATI-17, kunnen met een beugel aan de muur worden gehangen. Het 17W-model kan met behulp van een meegeleverd zendstation draadloos een signaal van een andere videobron ontvangen. Het bereik van deze verbinding bedraagt 60 meter en het is mogelijk om bijvoorbeeld een dvb-decoder op afstand te bedienen, zodat de gebruiker in staat is om met de vochtbestendige afstandbediening door het zenderaanbod te zappen. Voor de ATM-17W moet 1761,20 euro worden neergelegd, de versie zonder draadloos station kost 1190 euro.

Planeet-biz

Planeet.biz

SplashVision waterdichte TV's voor in het zwembad

SplashVision brengt de waterdichte televisies in Nederland op de markt. Waterdichte TV's zijn een goede oplossing als u in de badkamer of andere vochtige ruimtes uw programma's wilt zien. Deze tv's zijn ook perfect buiten te gebruiken.

Er is keuze uit een draagbaar, draadloos model, een inbouwtelevisie in de muur of een wandmodel, die eventueel ook draadloos kan zijn. Het wandmodel is op te hangen aan de meegeleverde wandbeugel. De draagbare TV is compleet draadloos en heeft een ingebouwde li-ion batterij, waarmee het apparaat 3 uur meegaat.

De draagbare modellen worden geleverd met een zender. Deze sluit u eenvoudig aan op een beeldbron als een TV decoder, dvd-speler of een schotelantenne. Hierna kunt u overal binnen een straal van 60 meter van de zender TV kijken. Ook kunt u via de zender de afstandsbediening gebruiken, waardoor zappen en de Dvd-speler bedienen geen probleem is.

Een waterdichte TV is verkrijgbaar vanaf €1.190.

InstallatieNet

InstallatieNet

Overal TV kijken, zelfs in bad
28-7-2008

SplashVision introduceert waterdichte televisies in Nederland. Vanaf nu kun je overal je favoriete TV-programma zien: in de badkamer, onder de douche, buiten in de tuin, bij de caravan, bij het zwembad of whirlpool en zelfs in de sauna.

De waterdichte TV's zijn niet alleen superpraktisch, maar ook nog eens prachtig van design. SplashVision biedt de waterdichte TV's in diverse uitvoeringen:

- TV voor aan de wand, ook draadloos
- Inbouw TV voor in de muur
- Draagbare draadloze TV
TV voor aan de wand

Deze TV bevestig je eenvoudig aan de wand met behulp van een slimme beugel. Naast de standaard versie heeft SplashVision ook een draadloze variant. Je hebt met deze draadloze TV niet alleen TV in de badkamer, maar je verplaatst hem ook heel gemakkelijk voor tijdelijk televisiekijken naar je slaapkamer, balkon of tuin. Slechts een wandcontactdoos is voldoende.

Inbouw TV voor in de muur

Wil je een design televisie in je badkamer- of keukenwand wegwerken? Ook daar heeft SplashVision de oplossing voor. Slechts een strakke glasplaat in de muur blijft zichtbaar. De speciale inbouwkast maakt inbouwen ook nog eens zeer eenvoudig.

De inbouwspeakers, uiteraard ook waterdicht, voor in muur of plafond worden standaard meegeleverd. Zo integreer je de TV en de boxen prachtig in het interieur van je keuken, badkamer en zelfs in de sauna.

Draagbare draadloze TV

Televisie kijken waar je maar wilt? Je pakt je televisie op en draagt hem naar de plek waar je op dat moment televisie wilt kijken. Met de draadloze TV kun je binnen 60 meter van de zender overal in en om het huis genieten van je favoriete programma's.

De draagbare TV is volledig draadloos en heeft een ingebouwde li-ion batterij, waardoor je maar liefst drie uur lang draadloos TV kunt kijken. Het installeren doe je praktisch met slechts één druk op de knop.

Hoe werkt 't?

De draadloze TV sluit je eenvoudig aan op de zender die standaard met het toestel wordt meegeleverd. Deze zender is te koppelen aan bestaande externe beeldbronnen: denk aan een dvd-speler, computer, set-top box van de digitale TV aanbieder (Digitenne, UPC Digital, etc.) of een schotelontvanger. De zender stuurt het signaal draadloos naar de TV tot een afstand van 60 meter. De draadloze TV voor aan de muur kent daarbij ook nog een geïntegreerde TV-tuner. Directe aansluiting van de TV-tuner aan de coax-kabel zorgt voor een stabiele verbinding en hoeft slechts eenmaal te worden ingesteld. Zo draag je hem elke keer opnieuw naar de plek die je maar wilt. Zonder het ooit opnieuw in te hoeven stellen.

SplashVision is specialist in waterdichte televisies. Het bedrijf is een onderdeel van Alcatho B.V., een jong handelsbedrijf in Rotterdam. Alcatho is o.a. bekend van de A-bike.

Beatjunkiez

Beatjunkiez

Televisie kijken waar je maar wilt? Je pakt je televisie op en draagt hem naar de plek waar je op dat moment televisie wilt kijken.

Quality Hifi

Qualityhifi

Over SplashVision

SplashVision is specialist in waterdichte televisies en staat voor kwaliteit en een scherpe prijs. SplashVision is een onderdeel van Alcatho B.V., een jong handelsbedrijf in Rotterdam. Alcatho is o.a. bekend van de A-bike. Voor meer informatie over Alcatho verwijzen wij u graag naar www.alcatho.nl.

SplashVision biedt de waterdichte TV's in diverse uitvoeringen:
TV voor aan de wand, zelfs draadloos
Inbouw TV voor in de muur
Draagbare draadloze TV

TV voor aan de wand, zelfs draadloos

Deze TV bevestig je eenvoudig aan de wand met behulp van een slimme beugel. Naast de standaard versie heeft SplashVision ook een draadloze variant. Je hebt met deze draadloze TV niet alleen TV in de badkamer, maar je verplaatst hem ook heel gemakkelijk voor tijdelijk televisiekijken naar je slaapkamer, balkon of tuin. Slechts een wandcontactdoos is voldoende.

TV voor aan de wand inclusief zender

Inbouw TV voor in de muur. Wil je een design televisie in je badkamer- of keukenwand wegwerken? Ook daar heeft SplashVision de oplossing voor. Slechts een strakke glasplaat in de muur blijft zichtbaar. De speciale inbouwkast maakt inbouwen ook nog eens zeer eenvoudig. De inbouwspeakers, uiteraard ook waterdicht, voor in muur of plafond worden standaard meegeleverd. Zo integreer je de TV en de boxen prachtig in het interieur van je keuken, badkamer en zelfs in de sauna.

Draagbare draadloze TV

Televisie kijken waar je maar wilt? Je pakt je televisie op en draagt hem naar de plek waar je op dat moment televisie wilt kijken. Met de draadloze TV kun je binnen 60 meter van de zender overal in en om het huis genieten van je favoriete programma's.

De draagbare TV is volledig draadloos en heeft een ingebouwde li-ion batterij, waardoor je maar liefst drie uur lang draadloos TV kunt kijken. Het installeren doe je praktisch met slechts één druk op de knop. De test onlangs gedaan door Bright.tv wees uit: "De ultieme verademing: Plug & Play".

Draagbare draadloze TV

Hoe werkt 't? De draadloze TV sluit je eenvoudig aan op de zender die standaard met het toestel wordt meegeleverd. Deze zender is te koppelen aan bestaande externe beeldbronnen: denk aan een dvd-speler, computer, set-top box van de digitale TV aanbieder (Digitenne, UPC Digital, etc.) of een schotelontvanger. De zender stuurt het signaal draadloos naar de TV tot een afstand van maar liefst 60 meter. De draadloze TV voor aan de muur kent daarbij ook nog een geïntegreerde TV-tuner. Directe aansluiting van de TV-tuner aan de coax-kabel zorgt voor een stabiele verbinding en hoeft slechts eenmaal te worden ingesteld. Zo draag je hem elke keer opnieuw naar de plek die je maar wilt. Zonder het ooit opnieuw in te hoeven stellen.

Waar te koop?

Een waterdichte TV is verkrijgbaar vanaf € 1.190,- (incl. btw). De tv's kunnen via internet worden besteld en worden binnen één dag geleverd. Ook zijn de tv's in de showroom in Rotterdam te bekijken. Daarnaast breidt SplashVision haar dealernetwerk uit. Op de website vindt u meer technische specificaties en de prijzen: www.splashvision.nl.

Draagbare Wireless TV's

SplashVision biedt als eerste in Europa een draagbare draadloze waterdichte televisie aan. Deze tv heeft een mooi design en biedt u de kans om waar dan ook in huis of tuin tot drie uur lang tv of film te kijken, zonder dat deze draagbare televisie herladen moet worden.

Inbouw TV's

Een mooie oplossing om TV te kunnen kijken in uw badkamer of keuken is deze inbouw TV. Deze televisie integreert u in de muur, waardoor deze nog slechts een halve centimeter uitsteekt.

TV's voor aan de muur

Als u zonder al te veel voorbereidingen TV of DVD wilt kijken in uw badkamer, keuken, tuin of boot dan zijn deze televisies die aan de muur worden gemonteerd een goede oplossing. Als u kiest voor de draadloze uitvoering, dan is er enkel een stroomvoorziening nodig om van uw badkamer TV te genieten.

Tweakers

Tweakers

Door Dimitri Reijerman, woensdag 23 juli 2008 16:30 De waterdichte televisies van de Chinese tv-fabrikant Taka zijn op de Nederlandse markt verschenen. De tv's kunnen bijvoorbeeld in de badkamer worden geplaatst en enkele modellen zijn in staat om draadloos te functioneren.

De toestellen worden in Nederland gedistribueerd door Splashvision en zijn voorzien van lcd-schermen uit de fabrieken van LG.Philips. Volgens de distributeur voldoen de tv's aan de ipx6-norm, een standaard die normen voor waterdichte elektronische apparatuur beschrijft. Om ongelukken in een vochtige omgeving te helpen voorkomen, werken de schermen op een spanning van 12V.

De ATI-17 moet worden ingebouwd en biedt de kijker een resolutie van 1440x900 pixels, een contrastratio van 400:1 en een helderheid van 250cd/m2. Dit toestel moet 1236,41 euro kosten en voor dat bedrag worden bijpassende waterdichte speakers meegeleverd. De ATM-17 en ATM-17W, die beide dezelfde display hebben als de ATI-17, kunnen met een beugel aan de muur worden gehangen. Het 17W-model kan met behulp van een meegeleverd zendstation draadloos een signaal van een andere videobron ontvangen. Het bereik van deze verbinding bedraagt 60 meter en het is mogelijk om bijvoorbeeld een dvb-decoder op afstand te bedienen, zodat de gebruiker in staat is om met de vochtbestendige afstandbediening door het zenderaanbod te zappen. Voor de ATM-17W moet 1761,20 euro worden neergelegd, de versie zonder draadloos station kost 1190 euro.

De ATD-12W en ATD-12WS zijn draagbare uitvoeringen en kunnen net als de ATM-17W draadloze videosignalen verwerken. Beide modellen hebben een gewicht van 2,6kg en moeten het doen met een 10,2"-display en een resolutie van 800x480 pixels. Volgens de fabrikant houdt de lithium-ionaccu het tot drie uur vol. De ATD-12WS heeft een spiegelend display en moet 1316,14 euro opbrengen, terwijl de ATD-12W een normaal scherm heeft en met een prijs van 1292,34 een fractie goedkoper is.