Inbouw TV

Winkelwagen Bestelformulier

Een televisie in de muur van uw badkamer integreren is de mooiste oplossing om een tv in uw badkamer te plaatsen.
Al onze inbouw televisies worden geleverd met een speciale inbouw kast, waarmee het inbouwen van u tv zeer eenvoudig wordt.

Al onze inbouw televisies zijn uit voorraad leverbaar, tenzij er een andere levertijd staat aangegeven op de productpagina. Indien u op werkdagen vr 17.00 uur bestelt, dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Mocht er een levertijd zijn op een televisie, maar heeft u meer haast, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Vaak is het mogelijk om bijvoorbeeld de inbouwkast al eerder te leveren, zodat u verder kunt met uw verbouwing..
Klikt u hieronder op de afbeelding of productnaam voor meer informatie over de verschillende modellen.Beschrijving Inbouw TV

Inbouw televisies zijn een schitterende toevoeging aan uw badkamer. Doordat het voor-paneel van de TV zelf iets groter is dan de inbouwkast, valt de TV keurig over de uitsparing in de muur heen. U ziet dus enkel het scherm en de in drie kleuren verkrijgbare omlijsting. De inbouw televisies zijn zeer dun, waardoor deze in bijna elke wand te plaatsen zijn. Deze modellen kunnen verkregen worden in 3 stijlvolle afwerkingen: wit, zwart en zilvergrijs. Daarnaast is ook een spiegel afwerking mogelijk.
Om ultiem kijkgenot te garanderen zijn onze waterdichte inbouw televisies voorzien van de beste schermen en tuners. Ze hebben zoals al onze badkamer televisies naast een analoge tuner ook een DVB-T tuner, voor radio en televisie.

De BigSplash inbouw televisies worden standaard geleverd met de aansluitingen voor bijvoorbeeld HDMI aan langere kabeleinden, zodat u altijd zonder problemen apparatuur kunt aansluiten. Wilt u toch liever de aansluitingen op de inbouwtv zelf? Geen probleem, geeft u dit dan aan op de bestel pagina.