Inbouw LCD 19" BigSplash ABI19


« Inbouw TV

Inbouw LCD 19 BigSplash ABI19 Inbouw TV
Inbouw LCD 19 BigSplash ABI19 Inbouw TV 2
Inbouw LCD 19 BigSplash ABI19 Inbouw TV 3


Actie! Bekijk de aanbiedingen

Bij uw bestelling van een TV krijgt u t/m 30 november 2018 een Google Chromecast2 cadeau!


Klik hier voor Full HD Digitale Badkamer TV's met SAT-Tuner S2 en DVB-C en CI-poort!


Productbeschrijving

Inbouw televisies zijn de mooiste manier om een TV in uw badkamer te plaatsen. Dankzij het inbouw systeem van onze BigSplash modellen is het inbouwen eenvoudig en snel gedaan. Doordat de TV’s waterdicht zijn is afkitten met siliconen gel niet nodig, zo blijft de achterkant van de TV ook altijd goed bereikbaar.

Inbouw Televisie, voor badkamer en keuken

Natuurlijk krijgt u bij deze 19” inbouw tv standaard een waterdichte afstandbediening meegeleverd, maar dankzij de touch knoppen onder het beeldscherm kunt u ook handmatig te TV bedienen. De TV is voorzien van ingebouwde waterdichte speakers, maar u kunt eventueel ook nog externe speakers aansluiten. Deze 19" tv is ook zeer geschikt voor uw keuken. Hij is slechts 55 cm breed en past zo mooi in een kastje.

Het scherm beslaat nooit

De glasplaat voor het lcd-paneel wordt warm, hierdoor zult u nooit last hebben van condens op het scherm. De hoge resolutie van het Samsung scherm (1140 x 900) zorgen verder voor een perfect HD beeld. Deze inbouw TV’s zijn in drie uitvoeringen verkrijgbaar: wit, zwart en zilvergrijs.

De zwarte afwerking past zeer goed in een moderne badkamer, terwijl de witte uitvoering een geliefd design is voor de klassieke badkamer. U kunt deze TV’s zelfs uitgevoerd krijgen als een spiegel tv!.

USB aansluiting en infrarood repeater

Alle BigSplash televisies zijn standaard uitgebreid met een USB functie. Dit houdt in dat de TV in staat is muziek en video die opgeslagen is op een USB stick af te spelen.

Vaak wordt op een inbouw TV nog een decoder of dvd-speler aangesloten die niet waterdicht is en daarom in een aan de badkamer grenzende ruimte staat. Om de decoder dan toch te kunnen bedienen is deze televisie standaard uitgebreid met een infrarood repeater. U kunt zo met de afstandsbediening van bijvoorbeeld de decoder richten op de waterdichte televisie in de badkamer die het infrarood signaal doorstuurt via de kabel met het infrarood oog naar de decoder. Via uw badkamer televisie kunt u dus ook uw set-up box, uw dvd-speler of andere beeldbron bedienen!
Kijk voor meer informatie bij infraroodrepeater en USB-functie.

Klik hier voor foto's van onze TV's bij tevreden klanten.

Tip een vriend!

€ 880,— Nieuwe lage prijs inclusief BTW & Verzendkosten

Bestel dit product

Voorraadstatus

Zwart: Uit voorraad leverbaar
Wit: Uit voorraad leverbaar
Zilvergrijs: Uit voorraad leverbaar

Inbouw LCD 19 BigSplash ABI19 Inbouw TV 2a
Inbouw LCD 19 BigSplash ABI19 Inbouw TV 2a