Inbouw LCD 42" BigSplash ABI42


« Inbouw TV

Inbouw LCD 42 BigSplash ABI42 Inbouw TV
Inbouw LCD 42 BigSplash ABI42 Inbouw TV 2
Inbouw LCD 42 BigSplash ABI42 Inbouw TV 3


Actie! Bekijk de aanbiedingen

Bij uw bestelling van een TV krijgt u t/m 30 november 2018 een Google Chromecast2 cadeau!


Klik hier voor Full HD Digitale Badkamer TV's met SAT-Tuner S2 en DVB-C en CI-poort!


Productbeschrijving

Onze nieuwe range BigSplash modellen houdt niets te wensen over. Deze waterdichte televisies voor uw badkamer hebben een subliem design en zijn eenvoudig aan de muur te installeren of zelfs te integreren in de muur. Deze 42” uitvoering is het model waar deze BigSplash zijn naam aan dankt.

De grootste inbouw TV

Met een beeldformaat van meer dan 1 meter is deze televisie voor zowel uw badkamer als tuin geschikt. U kunt met deze waterdichte TV Full HD tv kijken over al in en om het huis. Met de waterdichte afstandbediening of met de touchknoppen onder het scherm kunt u de TV altijd gemakkelijk bedienen.

Eenvoudig in te bouwen

Ook deze BigSplash inbouw tv integreert u in de muur middels twee rails aan de zijkant van de TV. Ondanks het enorme formaat is de TV slechts ongeveer 8 cm dik, waardoor deze zonder problemen in de meeste muren geplaatst kan worden. Mocht dit toch niet passen, dan kunt u altijd nog kiezen voor een opbouw model .

Het topmodel uit de BigSplash inbouw serie is verkrijgbaar in het wit, zwart en zilvergrijs. Ook voor zwembaden, sportscholen en hotels is dit model uitermate geschikt. Deze inbouw tv is standaard uitgebreid met een infraroodrepeater en USB-functie.
De nieuwe uitvoeringen wijken iets af van de gebruikte afbeeldingen op de website, de luidsprekers zijn nu extern ipv naast het beeldscherm.

Klik hier voor foto's van onze TV's bij tevreden klanten.

Tip een vriend!

€ 4.650,— Nieuwe lage prijs inclusief BTW & Verzendkosten

Bestel dit product

Voorraadstatus

Wit: Levertijd 1-2 Weken
Zilvergrijs: Levertijd 1-2 Weken
Zwart: Uit voorraad leverbaar