Badkamer en Tuin TV 42" BigSplash ABM42


« Opbouw TV

Badkamer en Tuin TV 42 BigSplash ABM42 Opbouw TV
Badkamer en Tuin TV 42 BigSplash ABM42 Opbouw TV 2
Badkamer en Tuin TV 42 BigSplash ABM42 Opbouw TV 3


Actie! Bekijk de aanbiedingen

Bij uw bestelling van een TV krijgt u t/m 30 november 2018 een Google Chromecast2 cadeau!


Klik hier voor Full HD Digitale Badkamer TV's met SAT-Tuner S2 en DVB-C en CI-poort!


Productbeschrijving

The biggest Splash: de BigSplash ABM42 is de grootste televisie voor uw badkamer en tuin. Een reuze TV met reuze prestaties. De TV is met de meegeleverde muurbeugel eenvoudig aan de muur te monteren. Met de speciale Spa-Beugel kunt u deze televisies zelfs aan uw spa installeren. Omdat deze televisie een beelddiagonaal heeft van meer dan 1 meter is deze waterdichte tv ook zeer geschikt als tuintelevisie.

Full HD badkamer TV

Het Samsung scherm geeft in combinatie met de analoge en digitale tuner een optimale beeldkwaliteit. Deze TV is in staat uw HD films Full HD af te spelen, u mist dus geen detail meer, zelfs niet vanuit uw bad. U sluit randapparatuur zoals uw blue-ray of dvd-speler aan via de HDMI ingang, maar ook uw computer is met de VGA ingang direct aan te sluiten. De TV is voorzien van ingebouwde waterdichte speakers, maar u kunt eventueel ook nog externe speakers op de TV aansluiten.

De grootste waterdichte TV

Deze 42” badkamer televisie is onze grootste waterdichte tv. Ook dit top-model uit de BigSplash serie kunt u in drie verschillende afwerkingen verkrijgen: wit, zilvergrijs en zwart. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor de spiegel uitvoering van deze TV.

De nieuwste modellen van de ABM42 zien er iets anders uit dan afgebeeld. Het model heeft geen speakers meer naast het beeldscherm, maar enkel nog in de zijkant van de TV.

Dit top model is er speciaal voor iedereen die optimale luxe wil in zijn badkamer of tuin. Een betere keuze kunt u niet maken.
Deze badkamer en tuin tv is standaard uitgebreid met een infraroodrepeater en USB-functie.

Klik hier voor foto's van onze TV's bij tevreden klanten.

Tip een vriend!

€ 4.650,— Nieuwe lage prijs inclusief BTW & Verzendkosten

Bestel dit product

Voorraadstatus

Wit: Levertijd 1-2 Weken
Zwart: Uit voorraad leverbaar
Zilvergrijs: Uit voorraad leverbaar

Badkamer en Tuin TV 42 BigSplash ABM42 Opbouw TV 2a