Badkamer Televisie 17" Splashvision Taka ATM17


« Opbouw TV

Badkamer Televisie 17 Splashvision Taka ATM17 Opbouw TV


Actie! Bekijk de aanbiedingen

Bij uw bestelling van een TV krijgt u t/m 30 november 2018 een Google Chromecast2 cadeau!


Klik hier voor Full HD Digitale Badkamer TV's met SAT-Tuner S2 en DVB-C en CI-poort!


Productbeschrijving

Indien u niet te veel voorbereidingen wilt treffen om tv in uw badkamer te kunnen kijken, dan zijn onze opbouw televisies ideaal. Middels de altijd meegeleverd VESA-muurbeugel is de waterdichte televisie eenvoudig op de muur van uw badkamer te monteren.

Waterdichte TV

Deze SplashVision/Taka televisie heeft net als zijn inbouw-broertje de beste waterdichte prestaties, namelijk IPX6. Dit houdt in dat de TV een straal van 100 liter water per minuut kan weerstaan, vanuit welke hoek dit water ook komt. IPX6 wordt ook wel golfslag waterdicht genoemd, waarmee bedoeld wordt dat de TV kort volledig onder water kan staan, als het water daarna weer wegstroomt.

Analoge en digitale radio en televisie

Ook deze SplashVision/Taka badkamer tv is voorzien van een analoge en een digitale DVB-T tuner. U kunt zo optimaal radio en televisie ontvangen. Digitaal kunt u kijken en luisteren naar alle free-view zenders. Deze televisie is één van onze meest verkochte modellen.

Of u nu binnen of buiten wilt TV kunnen kijken, deze TV is voor overal geschikt. Mocht u overigens een probleem hebben met het leggen van antenne kabels of kabels voor andere apparatuur naar uw badkamer, bekijk dan eens naar de mogelijkheden van de draadloze variant van deze TV.

Klik hier voor foto's van onze TV's bij tevreden klanten.

Tip een vriend!

€ 1.060,— Nieuwe lage prijs inclusief BTW & Verzendkosten

Bestel dit product

Voorraadstatus

Uit voorraad leverbaar