Badkamerradio: Wipod Draadloos Audio Systeem


« Badkamer Audio

Badkamerradio: Wipod Draadloos Audio Systeem Badkamer Audio
Badkamerradio: Wipod Draadloos Audio Systeem Badkamer Audio 2


Actie! Bekijk de aanbiedingen

Bij uw bestelling van een TV krijgt u t/m 30 november 2018 een Google Chromecast2 cadeau!


Klik hier voor Full HD Digitale Badkamer TV's met SAT-Tuner S2 en DVB-C en CI-poort!


Productbeschrijving

Badkamerradio met MP3

Het waterdichte Wipod Audio Systeem is de optimale oplossing voor muziek in uw badkamer, tuin, wellnessruimte, of voor uw spa. Het Wipod Audio Systeem bestaat uit een waterdichte afstandbediening met een Li-Ion accu en een waterbestendige versterker. De Wipod afstandbediening staat draadloos in verbinding met de versterker. Met de afstandbediening bedient u bijvoorbeeld de MP3-speler of de FM radio van het audiosysteem, maar ook de externe op de versterker aan te sluiten apparaten, zoals een cd-speler, zijn met de afstandbediening te bedienen. Via een Bluetooth verbinding speelt u tevens zeer eenvoudig de muziek van bijvoorbeeld uw iPod over uw badkamer speakers!

Muziek in de Badkamer

De Wipod Afstanbediening heeft 2 GB opslag capaciteit voor uw MP3-muziek. Uw muziekbestanden kunt u zeer eenvoudig met uw computer op de Wipod afstandbediening opslaan. De muziek wordt draadloos naar de versterker gestuurd, zodat u van uw favoriete muziek in uw badkamer, tuin of spa kunt genieten. Op de versterker kunt u ook een cd-speler, televisie of andere audiobron aansluiten, waarbij alles weer te bedienen is met de Wipod afstandbediening.

Bluetooth Audio

Naast de hierboven genoemde audiobronnen is het ook mogelijk uw mobiele telefoon, smartphone of bijvoorbeeld uw iPhone via BlueTooth met het Wipod Audiosysteem te verbinden. U kunt zo uw complete muziek verzameling afspelen. De Wipod versterker en de Wipod afstandbediening en de BlueTooth audiobron, kunnen zo’n 7 meter van elkaar verwijderd zijn. De afstandbediening is programmeerbaar, u kunt zo bijvoorbeeld uw CD-speler of televisie ook met het Wipod systeem bedienen. De geïntegreerde accu van de Wipod heeft een speeltijd van ongeveer 8 uur.

Waterdichte Koptelefoon

Het Wipod Audio Systeem bestaat uit de Wipod-afstandbediening, een houder voor de afstandbediening, een versterker, een laadapparaat en een waterdichte koptelefoon. Met de meegeleverde koptelefoon kunt u de Wipod afstandbediening ook als draagbare waterdichte MP3-speler gebruiken.
Meer informatie vindt u hier: Badkamerradio Wipod.pdf

Prijs incl. Waterdichte Speakers € 434,— inclusief BTW & Verzendkosten

Klik hier voor foto's van onze TV's bij tevreden klanten.

Tip een vriend!

€ 399,— Nieuwe lage prijs inclusief BTW & Verzendkosten

Bestel dit product

Voorraadstatus

Uit voorraad leverbaar

Badkamerradio: Wipod Draadloos Audio Systeem Badkamer Audio 2a
Badkamerradio: Wipod Draadloos Audio Systeem Badkamer Audio 2a
Badkamerradio: Wipod Draadloos Audio Systeem Badkamer Audio 2a
Badkamerradio: Wipod Draadloos Audio Systeem Badkamer Audio 2a
Badkamerradio: Wipod Draadloos Audio Systeem Badkamer Audio 2a